Izaberite stranicu

Zamena baterija na iPhone uređajima i popravka baterija na iPhone uređajima

iPhone mobilni telefoni – Zamena baterija na iPhone uređajima – Problemi sa mobilnom baterijom

Kada vaša baterija prestane da ima mogućnost da održava napon, mnogi vaši svakidašnji poslovi mogu biti odjedanput prekinuti. Problem sa baterijom može da vam stvara mnogo problema jer ljudi koriste telefon za mnogo više nego samo pozive. Ponekad problem je šteta ili neispravnost. Mada, i pretarano korišćenje i trošenje baterije može da pravi problem.

Zamena baterija na iPhone uređajima – Rešavanje problema sa baterijom na iPhone mobilnom uređaju

Menjanje pojedinih navika i opcija mogu da vam bateriji oduže trajanje. Isključite servise za lokaciju, Bluetooth i Wi-Fi kad ih ne koristite. Ovi servisi vam brže skraćuju trajanje baterije. Opciju za vibraciju na vašem telefonu koristite samo kad je potrebno, jer više troši bateriju od same melodije zvona. Druge aplikacije koje mogu brzo da vam troše bateriju su kamera i internet, dakle procenite i ograničite korišćenje ovih aplikacija ako je potrebno.

Takođe možete da proverite i očistite vaše aplikacije. Ako imate aplikacije koje ste instalirali ali zapravo više ni ne koristite savetujemo vas da ih obrišete jer to možda može da produži trajanje vaše baterije.

Možda ste čuli da trebate da trošite bateriju što više moguće da biste je „istrenirali“ da održava napajanje, to je mit. Ovo je možda bilo tačno za starije batirje, ali većina današnjih baterija su od litijuma koje su dizajnirane da se često pune. Zapravo može biti štetno pustiti bateriju da dođe do 0%.

Toplina može da brže kvari bateriju; budite pažljivi da je ne ostavite u kolima na suncu, ili pored elektronike koja se greje. Takođe, baterija može sporije da vam radi i kad je prehladno, tako da je najbolje da izbegavate ekstremne temperature.

Zamena baterija na iPhone uređajima – Popravljanje baterije Vašeg iPhone mobilnog uređaja

Ako ste preduzeli mere da sačuvate trajanje vaše baterije ali baterija i dalje ne održava napon, možda biste morali da je popravite ili zamenite. Naši tehničari mogu da bace pogled na vaš telefon da procene cenu i vreme trajanje popravke Možete je poslati poštom ili doneti direktno u radnju za popravku. Vaš X-Phone Servis – iPhone Servis

Za cenu ove usluge nas pozovite na 011-365-00-66 066-206-006 ili nam pošaljite email na servisiranjemobilnihtelefona@gmail.com ili xphonestore@gmail.com