011 365 00 66 ⁣⁠ / 066 206 006⁣⁠⁠ xphonestore@gmail.com
Izaberite stranicu

Zamena i popravaka Power  button dugmeta

iPhone Servis – Problemi sa Power button dugmetom

Ako imate problema sa uključivanjem i isključivanjem telefona, to može biti jedan od mnogih problema. Iako bi to mogao da bude problem s baterijom, moga bi biti i pokvareno Power dugme. Tasteri telefona mogu biti izlizane zbog svakodnevnog habanja . Ako se telefon ispusti, unutrašnje komponente Power dugmeta mogu biti maknute s smesta ili razbijene, što dovodi do gubitka veze. Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti da biste rešili problem pre nego što telefon vodite na popravku.

iPhone Servis – Rešavanje problema sa tasterima napajanja

Prvo, želite se uveriti da baterija nije mrtva. Napunite telefon preko noći i ponovo pokušajte da ga uključite. Ako se telefon i dalje ne uključuje, onda bi to moglo biti Power dugme. Postoje dostupni kompleti za zamenu Power dugmeta. Međutim, moraćete da radite sa vrlo malim i delikatnim delovima vašeg telefona, a rizikujete da ćete prouzrokovati dodatno oštećenje. Drugi problem je što biste mogli zameniti Power dugme samo da biste saznali da je zapravo bila neispravna baterija. Profesionalna dijagnoza i popravka može smanjiti rizik.
Ako je potrebno da koristite svoj telefon ili preuzmete podatke iz njega pre nego što ga popravite, možda ćete moći da ga uključite uklanjanjem baterije i uključivanjem u punjač. Posle oko pet minuta, telefon se možda uključiti sam po sebi. Ovo vam omogućava da odmah dobijete informacije koje su vam potrebne.

Za više informacija i pitanja pozovite nas na 066-206-006 ili nam pošaljite mail na xphonestore@gmail.com ili servisiranjemobilnihtelefona@gmail.com