Zamena i popravka home button-a

iPhone Servis Beograd – Problemi sa Home Button-om

Da li ste ikada ostavili vaš telefon na “Home Screen-u” samo da vidite da se više ne možete vratiti? Pokvareni Home button je jako česta pojava I u može upotpunosti da vam onemogući da koristite vaš telefon. Možemo da popravimo vaš Home Button. Međutim, ima nekih tehnika koje možete da isprobate pre nego što nas kontaktirate radi popravke.

iPhone Servis Beograd – Rešavanje problema sa home button-om

Problem bi mogao biti prljavština ili neka lepljiva supstanca oko dugmeta. Pokušajte maramicom da trljate alkoholom (99%) oko dugmeta. Ako to ne uspe, onda dopustite da nekoliko kapi alkohola padnu direktno na dugme. A onda taknite dugme da biste dopustili da se alkohol proturi oko dugmeta. Nakon što očistite površinu, čekaj te oko 15 minuta pre nego što opet testirate dugme.

Možete i pokušati da kalibrišete telefon. Prvo, otvorite aplikaciju koja je bila fabrički instalirana, kao što je sat. Onda držite „sleep button“ dok se ne pojavi obaveštenje “slide to power off”. Napokon, pritisnite Home Button i držite ga dok se home screen ne pojavi. Ponekad Home Button može biti pomeren s mesta od konstantnog priključivanja i isključivanja punjača iz ulaza. Često ga možete vratiti na mesto tako što ga priključite u ulaz, postavite telefon ravno i koristite punjač kao polugu.

Za više informacija i pitanja pozovite nas na 066-206-006 ili nam pošaljite mail na xphonestore@gmail.com ili servisiranjemobilnihtelefona@gmail.com