Zamena i popravka konektora punjenja na iPhone mobilnim telefonima

Problemi sa punjenjem portova

Portovi za punjenje lako se mogu oštetiti. Konstantno povezivanje i uklanjanje konektora može dovesti do oštećenja unutrašnjih komponenata u samom konektoru punjenja. Oštećeni kabl ili punjač može izazvati i probleme sa punjenjem. Ako vaš iPhone prestane da se puni, postoje neke stvari koje možete da uradite da biste rešili problem i pokušali da rešite problem. Rešavanje problema prilikom punjenja portova za punjenje

Port za punjenje može biti prljav ili prašnjav, blokirajući vezu. Pokušajte da koristite komprimovani vazduh da biste uklonili ostatke iz unutrašnjosti porta. Ako to ne pomogne, možda će biti potrebno dodatno čišćenje. Isključite uređaj, izvadite bateriju i koristite malu količinu alkohola ili kontakt za čišćenje da biste pažljivo očistili unutar porta. Koristite papir koji je uronjen u alkohol – nemojte prskati niti sipati tečnost u samu luku.

Takođe možete koristiti pogrešan punjač. Da li koristite punjač koji ste dobili uz uređaj? Neki uređaji imaju specifične zahteve za napajanje koje drugi punjači ne zadovoljavaju, čak i kada fizički „uklope“ port za punjenje na vašem uređaju.

Mnogo puta su naponske spojnice na konektoru na kraju kabla za punjenje samo preterano depresivne. Blago podizanje ovih naprezanih spona s šivanjem i nežnim dodirom može rešiti problem.

Popravljanje porta za punjenje

Ako ste probali čišćenje i rutinsko rešavanje problema, ali i dalje imate problema sa portom za punjenje, da ocenimo problem pomoću besplatne dijagnoze. Dovedite uređaj u lokalnu prodavnicu za popravak mobitela ili koristite našu pogodnu uslugu pošte. Iskusan tehničar će procijeniti problem i dati vam procjenu vremena i troškova za popravku porta za punjenje.

Za cenu ove usluge nas pozovite na 011-365-00-66 066-206-006 ili nam pošaljite email na servisiranjemobilnihtelefona@gmail.com ili xphonestore@gmail.com