iPhone Servis – Zamena i popravka zvučnika na iPhone mobilnim telefonima

iPhone Servis – Zamena i popravka zvučnika na iPhone mobilnim telefonima – Problemi sa zvučnicima mobilnog telefona

Da li imate problema sa govornikom na vašem iPhone mobilnom telefonu?

Možda ćete morati da ga popravite. Problemi sa zvučnicima mogu biti simptom neispravnih žica, slomljenih ploča ili drugih internih problema. Međutim, probleme sa zvukom mogu prouzrokovati više delova telefona.

iPhone Servis – Rešavanje problema i zamena problema sa slušalicom mobilnog telefona

Ponekad, kada mislite da imate problem sa zvučnicima, zapravo imate problem sa mikrofonom.

Kako možete videti  razliku?

Ako imate loš kvalitet zvuka ili uopšte ne čujete nijedan zvuk, verovatno je problem sa zvučnicima. Ako možete čuti dobro, ali drugi ne čuju vas, verovatno imate problem sa mikrofonom.

Telefon ima više od jednog zvučnika. Unutrašnji zvučnik je ono što čujete na telefonskom pozivu. Radi na manjoj jačini jer imate telefon pritisnut na svoje uvo. Spoljni zvučnik je ono što čujete kada zvoni telefon ili slušate muziku. Ovaj zvuk treba da bude glasniji, tako da čujete kada je u džepu, vreći, torbici ili preko sobe.

Ako ne primate zvuk iz vašeg zvučnika, onda je verovatno hardverski problem sa samim zvučnikom. Međutim, ako je zvuk samo iskrivljen ili ubrzavao i izlazio, onda bi moglo biti i drugih uzroka. Vaš iPhone mobilni telefon može imati problema sa vezom sa vašim nosiocem. To bi moglo biti i softverski problem izazvan nedavno preuzetom aplikacijom. Proverite kod svog operatera, a ukoliko nema problema sa vezom, možda ćete želeti da resetujete svoj telefon. Uverite se da prvo napravite rezervne kopije podataka, jer će reset izbrisati podatke koje ste sačuvali.

iPhone Servis – Popravljavanje zvučnika na iPhone mobilnim telefonima

Ukoliko saveti iz teksta iznad nisu dovoljni slobodno nas kontaktirajte putem telefona 066-206-006 ili na email servisiranjemobilnihtelefona@gmail.com ili xphonestore@gmail.com ili jednostavno dođite u naš servis.