011 365 00 66 ⁣⁠ / 066 206 006⁣⁠⁠ xphonestore@gmail.com
Izaberite stranicu

Covid-19 (Korona virus)

X-Phone Store servis mobilnih telefona – iPhone servis Beograd

Zbog trenutne situacije u vezi Covid-19 virusom (Korona virus), molimo da se prate instrukcije Vlade Republike Srbije i nadležnih zdravstvenih organa u cilju sprovođenja preventivnih mera radi bezbednosti i zdravlja posetilaca i zaposlenih u X-Phone Store servisu mobilnih telefona.

 

Cenjeni posetioci,kupci želimo da Vas obavestimo da smo u cilju preventivnih mera povodom Covid-19 virusa (Korona virus) pojačali dodatne mere higijene u našim radnjama. Dezinfekcija: radnih površina, podova, svih delova prostorije koji mogu biti izloženi češćim fizičkim kontaktom, kao i provetravanje prostorija se vrši više puta u toku dana. Molimo Vas da svi poštujemo određena pravila:

 

Obavezno je nošenje zaštitne maske.

Obavezno dezinfikovanje ruku po dolasku u prostorije radnje X-Phone Store (sredstvo za dezinfekciju je obezbeđeno u radnji I nalazi se na vidnom mestu).

U radnji može biti najviše dvoje ljudi (Kupac i prodavac).

Molimo da se drži distance od najmanje 2 metra.

Ukoliko imate bilo koji simptom ili pokazatelj prisustva neke respiratorne infekcije ili neke bolesti MOLIMO VAS da ne dolazite! Uvek možete poručiti proizvode preko sajta, Instagram-a, SMS porukom, Email-om ili telefonskim pozivom.

Naš sajt je x-phone.rs

Naš email je xphonestore@gmail.com

Naši brojevi telefona na koje nas možete kontaktirati su 011/365-00-66 i 066/206-006

Poštujući mere štitimo sebe i druge. Budimo odgovorni i disciplinovani! Budite odgovorni, ostanite kod kuće.

Takođe zbog trenutne situacije sve kupovine preko 3000 koje su realizovane na teritoriji Beograda dostava je besplatna. Za sve internet porudžbine preko 5000 dostava je besplatna.

Vaš X-Phone Store servis mobilnih telefona – iPhone servis Beograd.