X-Phone Store servis Huawei mobilnih telefona – Huawei servis – Huawei servis Beograd – Zamena ekrana

 
 
 

Specijalisti za popravku Huawei-a

X-Phone Store su pouzdani stručnjaci za tehničku popravku koji nude ekspresnu popravku ekrana, zamenu baterije i niz drugih usluga.

Posetite nas u jednom od naših centara za popravku Huawei uređaja.

Naši tehničari mogu da izvrše popravku vašeg iPhone-a bez obzira koji je kvar u pitanju, odnosno da li se Vaš Huawei ne može uključiti, da li mu je potrebna popravka zvuka, zamena ekrana, dijagnostičkih usluga u slučaju oštećenja prilikom kontakta sa vodom i tečnostima raznim, zamena baterije ili u slučaju da kamera na vašem Huawei uređaju ne radi, naš tim če dijagnostikovati Vaš problem i popraviti ga dok čekate.

Mi ne nudimo samo popravke ekrana na Huawei uređajima, takođe možemo da preduzmemo popravku ekrana koji je izgreban ili napuko. Naši tehničari su takođe kvalifikovani za popravku LCD ekrana.

Razumemo da ćete ukoliko je Vaš uređaj van funkcije želeti da obavite popravku Vašeg Huawei-a što je pre moguće, iz tog razloga naša Huawei express služba za popravku osigurava da Vaš uređaj bude popravljen i vraćen u funkciju u najkraćem roku, najveći broj popravki traje izmedju 30 minuta i jednog sata, i već istog dana naša kurirska služba osigurava dostavljanje vašeg uređaja u vremenskom roku od 24h do 48h na bilo koju adresu na teritoriji Srbije.

Doživotna garancija

Plaćanje u radnji

Brza popravka

Sigurnost podataka

Bukvalno sam prezadovoljan pristupom i predanošću. Svaka vam čast! Kada bi svi bili poput Vas, gde bi nam bio kraj!!!

Veoma brzo zamenjena baterija na mom telefonu. I što je bitno pristupačna je cena.

Izuzetno zadovoljan urađenim poslom. Brzina kojom mi je popravljen telefon je neverovatna. Topla preporuka.