X-Phone Store servis mobilnih telefona – iPhone servis – iPhone servis Beograd

Specijalisti za popravku iPhone-a

 

X-Phone Store su pouzdani stručnjaci za tehničku popravku koji nude ekspresnu popravku ekrana, zamenu baterije i niz drugih usluga.

Posetite nas u jednom od naših centara za popravku iPhone uređaja.

Naši tehničari mogu da izvrše popravku vašeg iPhone-a bez obzira koji je kvar u pitanju, odnosno da li se Vaš iPhone ne može uključiti, da li mu je potrebna popravka zvuka, zamena ekrana, dijagnostičkih usluga u slučaju oštećenja prilikom kontakta sa vodom i tečnostima raznim, zamena baterije ili u slučaju da kamera na vašem Apple uređaju ne radi, naš tim če dijagnostikovati Vaš problem i popraviti ga dok čekate.

Mi ne nudimo samo popravke ekrana na Apple uređajima, takođe možemo da preduzmemo popravku ekrana koji je izgreban ili napuko. Naši tehničari su takođe kvalifikovani za popravku LCD ekrana.

Razumemo da ćete ukoliko je Vaš uređaj van funkcije želeti da obavite popravku Vašeg iPhone-a što je pre moguće, iz tog razloga naša iPhone express služba za popravku osigurava da Vaš uređaj bude popravljen i vraćen u funkciju u najkraćem roku, najveći broj popravki traje izmedju 30 minuta i jednog sata, i već istog dana naša kurirska služba osigurava dostavljanje vašeg uređaja u vremenskom roku od 24h do 48h na bilo koju adresu na teritoriji Srbije.

Doživotna garancija

Plaćanje u radnji

Brza popravka

Sigurnost podataka

Veoma kvalitetan servis. Brzo otklonjen kvar na mom telefonu. Sve pohvale.

Brza i kvalitetna usluga. Prijatan ambijent i još prijatnije osoblje servisa.

Vrhunska usluga, osoblje ljubazno i profesionalno. Popravka završena u najkraćem mogućem roku. Moja iskrena preporuka.