Isporuka

Rok isporuke

 

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a ili pozivom na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja proizvoda.

 

Period obrade porudžbine je najčešće 1-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će Vas kontaktirati u ponedeljak.

 

Od tog trenutka rok isporuke je 1-3 radna dana.

 

Preuzimanje pošiljke

 

Kuriri POST EXPRESS-a ili BEX-a (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na broj 066206006 ili putem email-a xphonestore@gmail.com. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se preusmeriti na glsvnu poštu u Vašem gradu gde je možete podići u roku od 2 dana inače će se pošiljka vratiti nama.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom. Troškovi transporta  nisu uračunati u cenu proizvoda!

 

U Beogradu postoji mogućnost isporuke paketa istog dana kada je porudžbina napravljena. Isporuka paketa se u Beogradu naplaćuje.

Za sve porudžbine preko 30000 dostava je besplatna.

Cena isporuke

 

Cenu dostave na Vašu adresu za sve porudžbine možete pogledati ovde.

 

Napomena:

 

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme naručite, saglasni ste sa uslovima isporuke.