X-Phone Store Shop – iPhone Shop – O nama –  Servis iPhone mobilnih uređaja – iPhone servis

X-Phone Store Shop – iPhone Shop –  Servis iPhone mobilnih uređaja se bavi prodajom i servisiranjem mobilnih telefona. X-Phone Store servis mobilnih telefona je jedan od vodećih servisa u oblasti servisiranja mobilnih telefona koji posluje već dugi niz godina.

Kod nas se mogu naći iskljućivo originalni delovi za zamenu bilo kog dela na mobilnom telefonu.Nudimo rešenje za sve kvarove na Vašem mobilnom uredjaju. Poseban akcenat stavljamo na glavne probleme koji se javljaju na iPhone mobilnim telefonima, a to su oštećenja zaštitnog stakla touch screena ekrana i otključavanje telefona kupljenih kod operatera.

X-Phone Servis – iPhone Servis koristi samo delove vrhunskog kvaliteta. Mi pružamo doživotnu garanciju za zamenu ekrana za iPhone i iPad i 30 dana garancije za sve ostale popravke

Ako niste sigurni šta nije u redu sa vašim iPhone-om, dođite ili pošaljite poštom svoj iPhone za besplatan izveštaj o dijagnostici. Nudimo najbolji i najtransparentniji savet za vaš iPhone. Ponekad možemo rešiti vaš problem preko telefona uz naše ljubazne tehničare!

Plaćate našu uslugu samo nakon popravljanja uređaja i ako ste 100% zadovoljni. Ako ne možemo to popraviti, ne plaćate nista!!! Vaš X-Phone Servis – iPhone Servis

X-Phone Store Shop – iPhone Shop –  Servis iPhone mobilnih uređaja se nalazi na prvom spratu u lokalu broj 22 u T.C Futura na Slaviji u Nemanjinoj ulici broj 40.

X-Phone Store Novi Beograd

Jurija Gagarina 14D Belvil zgrada Maslačak lokal broj 9

+381 64 0777 477

+381 66 206 006

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 10h-18h

Subota: 10h-16h

Nedelja: Ne radimo

⁣⁠
xphonestore@gmail.com