X-Phone Store Shop – iPhone Shop – O nama –  Servis iPhone mobilnih uređaja – iPhone servis

Od svog osnivanja 2014. godine, X-Phone Store Beograd se istakao kao vodeći servisni centar za sve vaše potrebe u vezi sa telefonima, električnim trotinetima i laptop računarima. Nudimo sveobuhvatan spektar usluga visokog kvaliteta, uz stručnost i iskustvo koje su postali naš zaštitni znak.

Stručnost i Iskustvo: Naš tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom stoji vam na raspolaganju kako bi rešio sve vaše tehničke izazove. Bez obzira da li se radi o slomljenom ekranu telefona, problemu sa baterijom električnog trotineta ili kvaru na laptop računaru, naši tehničari su obučeni da se nose sa svim vrstama problema.

Sveobuhvatne Usluge: X-Phone Store Beograd pruža sveobuhvatne usluge servisa i popravke. Naša paleta usluga obuhvata:

Telefoni: Bez obzira na proizvođača ili model telefona, nudimo popravke ekrana, zamenu baterija, rešavanje problema sa konekcijama i mnoge druge usluge.

Električni Trotineti: Naši tehničari su specijalizovani za dijagnostiku i popravke električnih trotineta, uključujući zamenu pneumatika, popravku kočnica, rešavanje električnih problema i još mnogo toga.

Laptop Računari: Bilo da imate hardverski ili softverski problem sa svojim laptopom, naš tim može da vam pomogne. Zamena tastature, popravka ekrana, ubrzanje sistema – sve su to usluge koje nudimo.

Kvalitet Delova: Svesni smo koliko je važno koristiti visokokvalitetne delove prilikom popravke uređaja. Zato koristimo originalne ili sertifikovane zamenske delove kako bismo osigurali trajnost i funkcionalnost uređaja nakon servisa.

Brza Usluga: Svestni smo koliko su uređaji važni u današnjem brzom tempu života. Zato se trudimo da naše usluge pružimo brzo i efikasno, smanjujući vreme čekanja na minimum kako biste se mogli što pre vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Kontinuirana Komunikacija: Verujemo da je transparentna komunikacija sa našim klijentima ključna. Naš tim će vas redovno obaveštavati o napretku popravke vašeg uređaja i pružiti vam sve potrebne informacije o procesu.

U X-Phone Store Beograd, vaši uređaji su u sigurnim rukama. Naša posvećenost kvalitetu, stručnosti i brzini čini nas pouzdanim partnerom za sve vaše potrebe u vezi sa servisom telefona, električnih trotineta i laptop računara. Bez obzira na izazov, mi smo tu da pružimo rešenje. Vaša satisfakcija je naša najveća nagrada.

X-Phone Store Novi Beograd

PIB: 108382841

Matični broj: 63414042

Jurija Gagarina 14D Belvil zgrada Maslačak lokal broj 9

+381 64 0777 477

+381 66 206 006

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 10h-18h

Subota: Ne radimo

Nedelja: Ne radimo

⁣⁠
xphonestore@gmail.com