011 365 00 66 ⁣⁠ / 066 206 006⁣⁠⁠ xphonestore@gmail.com
Izaberite stranicu

 

Popravite svoj Samsung sa poverenjem

Doživotna garancija

Plaćanje u radnji

Brza popravka

Sigurnost podataka

Specijalisti za popravku Samsung-a

X-Phone Store su pouzdani stručnjaci za tehničku popravku koji nude ekspresnu popravku ekrana, zamenu baterije i niz drugih usluga.

Posetite nas u jednom od naših centara za popravku Samsung uređaja.

Naši tehničari mogu da izvrše popravku vašeg Samsung-a bez obzira koji je kvar u pitanju, odnosno da li se Vaš Samsung ne može uključiti, da li mu je potrebna popravka zvuka, zamena ekrana, dijagnostičkih usluga u slučaju oštećenja prilikom kontakta sa vodom i tečnostima raznim, zamena baterije ili u slučaju da kamera na vašem Samsung uređaju ne radi, naš tim če dijagnostikovati Vaš problem i popraviti ga dok čekate.

Mi ne nudimo samo popravke ekrana na Samsung uređajima, takođe možemo da preduzmemo popravku ekrana koji je izgreban ili napuko. Naši tehničari su takođe kvalifikovani za popravku LCD ekrana.

Razumemo da ćete ukoliko je Vaš uređaj van funkcije želeti da obavite popravku Vašeg Samsung-a što je pre moguće, iz tog razloga naša Samsung express služba za popravku osigurava da Vaš uređaj bude popravljen i vraćen u funkciju u najkraćem roku, najveći broj popravki traje izmedju 30 minuta i jednog sata, i već istog dana naša kurirska služba osigurava dostavljanje vašeg uređaja u vremenskom roku od 24h do 48h na bilo koju adresu na teritoriji Srbije.